Faw og Earl in the USA

Faw og Earl har dratt til USA denne vinteren her. Begge gutta er superstoka på å komme seg til Mammoth for å teste ut løypene men Faw er også på et oppdrag. Han skal finne den Ultimate Burgeren for så skrive om sin opplevelse med den så stay tuned for more action.
Peeace

Nye filmer og nytt innlegg!

Da var det slutten og jeg har skrevet litt om turen vaar saa les gjerne innlegget for dere ser filmen. Tusen takk.

Mvh Faw

California Dreamin!

California Dreamin part 2!

lørdag 19. april 2008

Nye filmer som en avslutning.

Da var det nesten over. Det foles ut som at det jeg dro hjemmfra i gaar noen ganger, men naa har vi altsaa vart her i 3mnd. Det foles litt rart aa dra hjem, men det skal bli digg for det.
Har opplevd masse, og det har gaat mye penger paa en saann tur, men penger kan man alltids tjene opp igjen. Minnene vil altid vare der. I lopet av disse 3mnd har vi opplevd en hel del. Begynte med aa bli stoppet av politiet paa vei opp for aa ha kjort litt fort, Kom til meterdyp pudder i June, En fantastisk park i Mammoth og litt smaaskader her og der. Erlend strakk laaret sitt 2 uka, jeg datt paa hofta dej 3 uka, og jeg har hatt en vondt rygg, uten at det har stoppet meg noe sarlig. Etter en maaned fikk vi besok av folk hjemmefra og det var den maaneden ting begynte aa ta av. Ble kjent med hauger av nye folk, var paa employee party i June, filmet masse, tok masse bilder og koste oss med god mat og vin hehe. Siste maaned fikk vi kommet oss av gaarde til LA og San Francisco. Her motte jeg kjaersten min og hennes vennine. !0 dager med fart og moro som dere saa, men gikk ogsaa en del penger. Noe jeg absolutt ikke angrer paa. Vi fikk sett venice blvd, Santa Monica Pier, Var paa restaurant hvor de lagde maten paa bordet. Dodsfett.. I San Francisco var det sightseeing paa fishermans wharf, handlegatene og alt som er verdt aa se der, og for aa ikke glemme Alcatraz. Alle som er i San Francisco paa tur, har aa dra dit, Lydturen der er uforglemmelig. Mest av alt og til syvende og sist er jeg fornoyd med skikjoringen min. Det var det jeg kom for og jeg har hatt det sykt goy, gjort masse garne ting, blitt bedre og vart super stoka nesten hver dag jeg har dratt hjem fra bakken. June er en uslepen diamant og for alle som er gla i aa kjore park, samtidig ta det helt piano, saa er June stedet. Forhaapentligvis faar jeg muligheten til aa komme tilbake, for dette er minner som jeg tar med meg som et av de beste noensinne. I dag skal vi ha avsluitningsfest med de narmeste vi har blitt kjent med her saa det gleder jeg meg til. Klokka er bare 11 paa morningen her naa, men jeg har nesten roket korsbaandet mitt saa derfor kan jeg ikke kjore mer i aar. Det var en litt trist avksjed for meg, men saan gaar det noen ganger, og jeg er egentlig ikke deppa. Har hatt det saa bra her uansett saa har ikke noe aa klage paa. Jeg faar buisness hjem uansett haha saa da klager jeg ihvertfall ikke. Jeg har naa to nye filmer som skal ut paa bloggen og denne gangen har jeg brukt ordentlig tid paa de saa jeg haaper dere liker de. Det er ikke saa mye siden jeg ikke faar saa store filmer inn paa youtube. Jeg har en bildeserie som jeg skal faa ut ogsaa men tror jeg tar det naar jeg kommer hjem. jeg vet ikke om det blir flere innlegg etter det her, saa jeg takker alle som har vart paa bloggen og fulgt med ogsaa gleder jeg meg til aa sette mine fotter paa norsk jord igjen. Tusen takk for 3 flotte mnd.

Mvh Faw

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahaa. kule filmer! men det hakka veldig mye.. savner juneee. hadde det helt konge. takk for at vi fikk komme på besøk! som du sa.. maaaange bra minner! fikk dere med dere grenade games? vi får prates når dere er hjemme igjen kæmmerat. hugz from ganja

Anonym sa...

Kjempefine filmer, og så spennende og interessant skrevet, som vanlig. Nå skal det bli godt også at dere kommer hjem! :-)
klem

Anonym sa...

hhehe.. lættis filma.. masse gode minne, yeah.. ser ut som e holdt på å daua når du skremte meg der , hehe.. men morro va d;D puzzy løv

Anonym sa...

Porn? I have seen the blogmaster in a gay gangbang movie the other day, he was high on pills and was taking cock in every hole, that horny gayass cocksucker son of a bitch.

The author of this blog is dumbass motherfucker, he is a faggyass pillpopping maniac.

http://www.diebewertung.de

Anonym sa...

Its my at the start in good time always to fill someone in on on this forum,well-founded wannat recompense for some friends here.if its not allowed to record on this food,amuse erase this thread.Nice to fit you!

---------------------------------------------------------------
[url=http://www.sexybags.info/rssrock.html]My designer handabgs[/url]

Anonym sa...

Hello. Facebook takes a [url=http://www.onlineblackjack.gd]craps online[/url] lash on 888 casino transport: Facebook is expanding its efforts to mention real-money gaming to millions of British users after announcing a grab with with the online gambling companions 888 Holdings.And Bye.

Et lite klipp fra en dag i parken!

Her et lite redigert klipp fra gårsdagens moro i hagen!


The Rental Car

The Rental Car
Faw skulle til Mammoth for å kjøpe varm sjokolade på starbucks. Snudde fordi snuten hadde kontroll langs hovedveien.