Faw og Earl in the USA

Faw og Earl har dratt til USA denne vinteren her. Begge gutta er superstoka på å komme seg til Mammoth for å teste ut løypene men Faw er også på et oppdrag. Han skal finne den Ultimate Burgeren for så skrive om sin opplevelse med den så stay tuned for more action.
Peeace

Nye filmer og nytt innlegg!

Da var det slutten og jeg har skrevet litt om turen vaar saa les gjerne innlegget for dere ser filmen. Tusen takk.

Mvh Faw

California Dreamin!

California Dreamin part 2!

tirsdag 29. januar 2008

Beerpong!!

Vi fikk en kommmentar fra "Fam" som vi ikke helt vet hvem er, men som lurer på hva beerpong er og det skal jeg nå forklare:
Man er 4 stykker, 20 ølkopper (0,33) og ukjent antall bordtennnisballer. 2 på hver side av et avlangt bord. Fyll opp koppene halvfulle. Hvert par setter opp 10 Ølkopper hver på sin side av bordet som en triangel. Altså 4-3-2-1. For å finne ut hvem som skal begynne skal man se hverandre i øynene for så å kaste hver sin bordtennisball samtidig. Den som treffer i en kopp eller er nærmest å treffe i en kopp begynner. Da er spillet i gang og hele poenget her er å få motsanderen til å drikke opp sin øl. Da skal hvert par kaste annenhvergang også er det om å gjøre å treffe oppi koppene. Gjør man det må motstanderen drikke opp koppen. Vinneren er de som har truffet alle 10 kopper først. Motstanderene har da en sjanjs de til å få en 3 cup play off ved å treffe de resterende koppene de har igjen. De har de hvert sitt forsøk på å treffe i koppene til de bommer. Klarer de ikke det, må de drikke opp resten av det de ikke klarte å få motstanderene til å drikke. Nemlig de resterende øl'ene.
Litt sideregler: Klarer man å sprette ballen i bordet først, for så å treffe en kopp, da må motstanderen drikke to kopper istedefor en, men man gjøre det diskré fordi motstanderen har lov til å dytte bort ballen for å hindre at man treffer koppen. Hvis du har kastet ditt kast men ballen kommer tilbake til deg av en eller annen grunn, har du lov til kaste en gang til, men da må du kaste bak ryggen!! Håper dette var nyttig informasjon og at alt er like tydelig som en kopp med øl. Vi ønsker lykke til:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, kult!
Fam

Anonym sa...

dette høres ut som et meget bra spill! skal spilles i helgen!

Et lite klipp fra en dag i parken!

Her et lite redigert klipp fra gårsdagens moro i hagen!


The Rental Car

The Rental Car
Faw skulle til Mammoth for å kjøpe varm sjokolade på starbucks. Snudde fordi snuten hadde kontroll langs hovedveien.