Faw og Earl in the USA

Faw og Earl har dratt til USA denne vinteren her. Begge gutta er superstoka på å komme seg til Mammoth for å teste ut løypene men Faw er også på et oppdrag. Han skal finne den Ultimate Burgeren for så skrive om sin opplevelse med den så stay tuned for more action.
Peeace

Nye filmer og nytt innlegg!

Da var det slutten og jeg har skrevet litt om turen vaar saa les gjerne innlegget for dere ser filmen. Tusen takk.

Mvh Faw

California Dreamin!

California Dreamin part 2!

torsdag 24. januar 2008

Cruising in LA!

2 Dag i LA og nå begynner vi få orden på ting. Vi har vært i byen i hele dag for å se etter sportsbutikker som har litt ordentlig utvalg med skiklær. Lette litt i går men fant ingenting, men i dag fant vi et sted som het Sports Chalet. En smooth butikk med et ganske greit utvalg. Jeg (Faw) kjøpte meg en ny burton jakke og bukse til den nette sum av 2500 kroner så det er ganske chille priser nå som kursen er så lav. Har også vært i Hollywood Hills i dag. Vi var på jakt etter hollywood skiltet og planen var å kjøre opp til det, men fant ikke veien opp til det. Vi kjørte mullholland drive istedet og på toppen av veien var det en utkiktspost som hadde utsikt over hele LA og hollywood skiltet så vi møtte nøye oss med bilder av oss foran skiltet på den utkiktsposten. Funka det også da. Vi skal nå på middag(!) hos han vi skal leie hus av i Mammoth så det skal bli spennende. I morgen drar vi til Mammoth så da blir det skikjøring fra fredag av tenker jeg og det er vi stoka på, fordi det er jo derfor vi er her. Og for å spise chille burgers. Sjekk ut picsa og gi oss en comment. BRØL tilbake..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det må være det gjerrigste skiltet i hele verden da! Vi har freshere og mer iøyenfallende skilt i Tennisvn. til og med! Håper ikke dere dro til US for å oppleve skilt, det er tidenes skivebom! (PS: har tett freshe burger i Asker)

Anonym sa...

Men hvis du klikker på bildet Taabs så ser du skiltet mye tydeligere...:) men enig.. Skal drite i de jævla skiltene og finne på noen bedre motiver..

Anonym sa...

hvor er picsa faw? glemte du å legge dem opp?

hilsen cup og jhooney

Anonym sa...

jeg finner ikek bildene gutter?? hvor er de???
håper dere koser dere!! bittelitt misunnelig!!!

Anonym sa...

okei. sliter litt med bilder det kommer snart. be patient,
as they say over here.
fred ut

Et lite klipp fra en dag i parken!

Her et lite redigert klipp fra gårsdagens moro i hagen!


The Rental Car

The Rental Car
Faw skulle til Mammoth for å kjøpe varm sjokolade på starbucks. Snudde fordi snuten hadde kontroll langs hovedveien.